Persoonlijk, respectvol
en oplossingsgericht!

Over ons

Evelien van Essen

Evelien is jarenlang re-integratie specialist geweest bij Centrum Vakopleiding Haarlem. Haar natuurlijke interesse naar wat mensen beweegt én behulpzaam willen zijn bij het zoeken en vinden van werk heeft geleid tot een bewuste keuze voor loopbaancoaching. Evelien is erkend opgeleid en gecertificeerd bij de NOLOC (Nederlandse orde voor loopbaanbegeleiders en carrièrecoaches).

Naast coach is Evelien ook trainer. Er zijn diverse trainingen mogelijk. Denk behalve aan sollicitatietraining bijvoorbeeld ook aan Microsoft Office programma's als Word en Excel of wegwijs met internet. Handig voor het maken van je sollicitatiebrief, Curriculum Vitae of je LinkedIn profiel. 
Evelien heeft door haar werk als studieloopbaanbegeleider bij het MBO een goed beeld van alle opleidingsmogelijkheden. Studie- en beroepskeuze behoort daardoor ook tot de mogelijkheden. 

Hanno van Essen

Hanno is jarenlang werkzaam geweest als HR-manager.  In die functie gaf hij leiding aan de HR-disciplines in verschillende samenstellingen en zat hij bij de Raad van Bestuur aan tafel waarbij  het strategisch HR-beleid onderwerp van gesprek was. In de loop der jaren heeft Hanno met alle facetten van het HR-werk te maken gehad.  De laatste jaren werden gekenmerkt door reorganisaties, het uitonderhandelen van een Sociaal Plan, veel ontslagzaken en  het opzetten van een mobiliteitsbureau .

Hanno is beschikbaar voor interim-management, maar ook voor tijdelijke vervanging van HR‑functies. Verder kan hij ingezet worden voor HR-projecten,  is hij specialist Functiewaardering Gezondheidszorg en heeft hij ervaring met bezwarencommissies. Ook met loopbaanbegeleiding  en outplacement heeft hij zijn sporen verdiend.

Partners van Vida Advies

Vida Advies beschikt over een netwerk met deskundige partners die wij inschakelen voor specifieke vragen of opdrachten die een grotere inzet vragen van professionals. Desgewenst gaan wij voor u op zoek naar de professional die u nodig heeft.

Kom op de koffie!

Nieuwsgierig geworden naar wat Vida Advies voor u kan betekenen? Bel 06 - 49 23 91 21 voor een gratis kennismakingssessie. kan natuurlijk ook.

06 - 49 23 91 21